KEDS zë 185 konsumatorë duke e vjedhur energjinë elektrike, për një javë

HomeLajme

KEDS zë 185 konsumatorë duke e vjedhur energjinë elektrike, për një javë

Vetëm gjatë javës së kaluar, Departamentit i Humbjeve në KEDS ka hasur në 185 raste të vjedhjes së energjisë elektrike, nga 1940 kontrolle të konsumatorëve. Në 185 shtëpi apo banesa, konsumatorët po e anashkalonin matjen e saktë të energjisë elektrike. Ekipet e KEDS-it do t’i parashtrojnë këto raste për procedura të mëtutjeshme gjyqësore.

Kapen mbi 500 litra vaj dhe 800 litra Coca Cola të kontrabanduara nga Serbia
E dhimbshme: Vedat Ibrahimi, ish-futbollist i Gjilanit, tragjikisht ka humbur jetën në vendin e punës
Paralajmërohet ngritje e çmimeve në Kosovë: Dogana njofton se nuk ka import të madh nga Rusia e Ukraina

Vetëm gjatë javës së kaluar, Departamentit i Humbjeve në KEDS ka hasur në 185 raste të vjedhjes së energjisë elektrike, nga 1940 kontrolle të konsumatorëve.

Në 185 shtëpi apo banesa, konsumatorët po e anashkalonin matjen e saktë të energjisë elektrike.

Ekipet e KEDS-it do t’i parashtrojnë këto raste për procedura të mëtutjeshme gjyqësore.