Kërsasin ‘Grushtet’ në Parkingun e diskotekes Stop në Gjilan (VIDEO)

HomeLajme

Kërsasin ‘Grushtet’ në Parkingun e diskotekes Stop në Gjilan (VIDEO)

Mbrëmjen e kaluar ka ndodhur një rrahje ndërmjet disa të rinjeve në parkingun e diskotekes 'STOP' në Gjilan shkruan 06 Press. Në pamjet e dërguara

Kurti: Kosova do të aplikojë këtë vit për anëtarësim në BE
Autobusi që u dogj nuk ishte regjistruar në doganë kur kishte kaluar kufirin
Burim Demiri ka disa fjalë për Alban Hysenin: Ky vendim i juaj ju paraqet të papjekur për pozitën që mbani dhe krenarin e tepruar, fenomene këto që kanë pas edhe kryetarët në të kaluarën

Mbrëmjen e kaluar ka ndodhur një rrahje ndërmjet disa të rinjeve në parkingun e diskotekes ‘STOP’ në Gjilan shkruan 06 Press.

Në pamjet e dërguara nga një qytetar në redaksinë e portalit 06 Press shihen se si disa të rinj në parking grushtohen, ndërsa sigurimi mundohet ti ndaj.

Në lidhje për këtë rast ky qytetar tregon se ka intervenuar edhe Policia e Kosovës.

Ndiqni pamjet duke klikuar në >>: PAMJE