Këto fshatra të Gjilanit nuk do të kenë rrymë sot deri në orën 14:00

HomeLajme

Këto fshatra të Gjilanit nuk do të kenë rrymë sot deri në orën 14:00

Disa fshatra të Gjilanit, sot nuk do të kenë rrymë nga ora 10:00 deri në 14:00. NS 110/10[kV] Gjilani 5 do të ndërprehet: Dalja 10[kV] Bresalci

Disa fshatra të Gjilanit, sot nuk do të kenë rrymë nga ora 10:00 deri në 14:00.

NS 110/10[kV] Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bresalci (kodi: 63000010) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm, përforcimi i rrjetit në degëzimin për Verbicë të Zhegovcit.