Këto janë të gjitha masat e reja të miratuara nga Qeveria

HomeLajme

Këto janë të gjitha masat e reja të miratuara nga Qeveria

Qeveria e Kosovës ka miratuar masat e reja të cilat pritet të hyjnë në fuqi që nga dita e hënë, shkruan Gazeta Sinjali. Gazeta Sinjali ka siguruar

Shtyhet pushimi dimëror për nxënësit në Kosovë
“Në qeverisjen time buka 31 cent” – si reagon Albin Kurti kur e sheh veten çka ka premtuar
Dita e tetë e bllokadës vazhdojnë thirrjet për uljen e tensioneve

Qeveria e Kosovës ka miratuar masat e reja të cilat pritet të hyjnë në fuqi që nga dita e hënë, shkruan Gazeta Sinjali.

Gazeta Sinjali ka siguruar të gjitha masat e reja që janë miratuar nga Qeveria e Kosovës.

Sipas këtij dokumenti kufizimi i lëvizjes qëndron ashtu siç ka qenë, nga 22:00 e deri në 05:00. Kurse, procesi mësimor në institucionet parashkollore dhe të qëndrimit ditor do të vazhdojë në mënyrë të rregullt.

Ndërkaq, procesi mësimor në institucionet e arsimit parauniversitar do të zhvillohet sipas udhëzuesit për institucionet e arsimit.

Gastronomia nga data 27 shtator lejohet të shfrytëzojë hapësirat e mbyllura deri në 50 për qind e kapaciteteve të hapësirës, kurse në hapësirat e hapura deri në 70 për qind të kapaciteteve. Klientët  dhe stafi duhet të jenë të pajisura me certifikata të vaksinimit, ose dëshmi se janë negativ me COVID-19