Këto lagje të qytetit dhe fshatra të Gjilanit do të mbesin nesër pa rrymë shkaku i punimeve

HomeLajme

Këto lagje të qytetit dhe fshatra të Gjilanit do të mbesin nesër pa rrymë shkaku i punimeve

KEDS ka bërë të ditur se gjatë dy ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit raporton 06 Press.

Kastrati: Pushteti në mënyrë populiste përdori çdo ndjeshmëri për të dëmtuar një përpjekje që do të vërtetohet që ishte e drejtë
Identifikimi i keqqeverisjes në Gjilan – Arsimi!
Pas shkarkimit të drejtoreshës, Alban HysenI anulon konkursin në Drejtorinë e Arsimit

KEDS ka bërë të ditur se gjatë dy ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit raporton 06 Press.

Sipas njoftimit, ndërprerja e rrymës do të ndodh për shkak të punimeve që do të kryhen në rrjet.

Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi i KEDS:

21.04.2022

Gjilan

1.

Nga TS 35/10kV Gjilani I do të ndërprehet:

LP 10kV Malisheva (kodi: 60060018) nga ora 10:00 deri 13:30

Vendet: Rrugët: Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) dhe Abdullah Tahiri (një pjesë); fshatrat: Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malishevë, Malishevë e Poshtme, Malishevë e Epërme dhe Vërbicë e Kmetocit.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së re dhe punët që duhet të kryhen në baze të PEE dhe Projektit të aprovuar. /06Press/