Këto vende në rajonin e Gjilanit do të mbeten pa rrymë deri në 5 orë të Premten

HomeLajmeLokale

Këto vende në rajonin e Gjilanit do të mbeten pa rrymë deri në 5 orë të Premten

Kompania KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe punimeve në projekte investive të enjten, të premten dhe

Fenomen i çuditshëm në Shëngjin, deti tërhiqet 20 metra
Posa zbriti nga aeroplani, 41 vjeçarja kosovare arrestohet në Aeroportin “Adem Jashari”
24 vjeçari e bën për spital shokun e ngushtë, thotë se ia vidhte vazhdimisht shkrepëset e cigareve

Kompania KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe punimeve në projekte investive të enjten, të premten dhe të shtunën në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve dhe sipas ditëve:

23.09. 2022

Gjilani

1.

NS 35/10kV Lladovë do të ndërprehet:

LP 10(kV) Pasjani (kodi: 61066013)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: fshatrat: Burincë , Lipovicë , Llashticë (nje pjese), Muçibabë dhe Pasjan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm.