Këto zona në Gjilan sot do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike

HomeLajme

Këto zona në Gjilan sot do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike

Këto vendbanime në Gjilan sot do të kenë mungesë të energjisë elektrike për disa orë si pasojë e punimeve në rrjet që do t’i bëjë KEDS. Nga TS 35/1

Veç Kosova pa liberalizim të vizave në Ballkan – a rrezikohet BE-ja nga azilkërkuesit?
Hakerat sulmojnë kompjuterin e kryetarit të Kamenicës, Policia nis hetimet
Latifi: Në fund të vitit 1997, UÇK i kishte 45 ushtarë në gjithë Kosovën

Këto vendbanime në Gjilan sot do të kenë mungesë të energjisë elektrike për disa orë si pasojë e punimeve në rrjet që do t’i bëjë KEDS.

Nga TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

LP 10kV Malisheva  (kodi: 60060018) nga 10:00-11:00.

Vendet: Rrugët: Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) dhe Abdullah Tahiri (një pjesë). Fshatrat: Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malishevë, Malishevë e Poshtme, Malishevë e Epërme dhe Vërbicë e Kmetocit.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së re dhe punët që duhet të kryhen në bazë të PEE dhe Projektit të aprovuar, si dhe  përmirësimi i vërejtjeve nga komisioni.