Kishim nderin dhe kënaqësinë ta vizitojmë industrinë më të madhe të mishit në vend ‘Malësia’, e themeluar në vitin 1990 nga Demush Spahiu

HomeLokale

Kishim nderin dhe kënaqësinë ta vizitojmë industrinë më të madhe të mishit në vend ‘Malësia’, e themeluar në vitin 1990 nga Demush Spahiu

Kishim nderin dhe kënaqësinë ta vizitojmë industrinë më të madhe të mishit në vend 'Malësia', e themeluar në vitin 1990 nga Demush Spahiu. Kjo

Shpallen të pafajshëm grupi i Qemajl Mustafes, lirohen nga të gjitha veprat penale
Leonora Bunjaku viziton Organizaten e Veteranëve të Luftës së UÇK-së
Qeverisja aktuale i ka harruar çiklistët, por Partia Demokratike do të jetë gjithmonë në përkrahjen e tyre
Kishim nderin dhe kënaqësinë ta vizitojmë industrinë më të madhe të mishit në vend ‘Malësia’, e themeluar në vitin 1990 nga Demush Spahiu.
Kjo industri e jashtëzakonshme që përveç numrit të madh të punëtorëve, ka kapacitet edhe të prodhojë 5000 kg mish në ditë.
I përgëzova për punën dhe suksesin e tyre që i bën nder jo vetëm Gjilanit por edhe më gjerë, teksa i premtova se do ta kenë përkrahjen maksimale nga Komuna që do të udhëhiqet nga PDK-ja.
Poashtu, ndëgjova me kujdes brengat e tyre. “Lënda e parë blihet në Kroaci dhe kemi problem të eksportojmë”, gjithashtu “kontrabanda e kafshëve” është problem tjetër që e ngriti si shqetësim pronari i kompanisë.
Ne do të jemi me ta, që t’i largojmë të gjitha barrierat.