Kjo është arsyeja e shtyrjes së seancës së Kuvendit Komunal të Gjilanit

HomeLajme

Kjo është arsyeja e shtyrjes së seancës së Kuvendit Komunal të Gjilanit

Seanca e Kuvendit Komunal shtyhet për në ora 13:00 Mbledhja e Kuvendit Komunal të Gjilanit, e paraparë për ora 9:00 shtyhet për në ora 13:00. Nd

Zgjedhjet e 17 tetorit: Mbi 3 mijë policë, 35 gjyqtarë dhe 80 prokurorë në mbrojtje të votës
Viti me rritjen më të lartë të çmimeve
Mungesa e artikujve ushqimorë në Moskë: Ruset kacafytën për sheqer, dhe ky është vetëm fillimi

Seanca e Kuvendit Komunal shtyhet për në ora 13:00

Mbledhja e Kuvendit Komunal të Gjilanit, e paraparë për ora 9:00 shtyhet për në ora 13:00.

Ndërrimi i orës së fillimit të mbledhjes së KK Gjilan ka ndodhur për arsye se Kryetari i Komunës duhet të marrë pjesë në ceremoninë e nënshkrimit të Grantit të perfomancës për Komunën e Gjilanit, që mbahet në Prishtinë./ ZIP