Kjo është drejtoresha e re e Inspeksionit në Gjilan

HomeLajme

Kjo është drejtoresha e re e Inspeksionit në Gjilan

Kryetari i komunës së Gjilanit, Alban Hyseni ka emëruar Entela Hysenin drejtoresh të inspeksionit në këtë komunë. Kryetari Hyseni së shpejti pritet

Kryetari i komunës së Gjilanit, Alban Hyseni ka emëruar Entela Hysenin drejtoresh të inspeksionit në këtë komunë.

Kryetari Hyseni së shpejti pritet të zyrtarizoj Entela Hysenin, si drejtoresh të inspeksionit.

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka emëruar drejtorët e drejtorive komunale, bazuar në marrëveshjen e parimeve.

Nënkryetare: Leonora Morina Bunjaku

Drejtoreshë e Drejtorisë së Administratës: Doruntina Hasani

Drejtor i Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport: Kushtrim Zeqiri

Drejtor i Drejtorisë për Buxhet dhe Financa: Riad Rashiti

Drejtoreshë e Drejtorisë së Arsimit: Selvete Sylejmani

Drejtor i Drejtorisë së Shërbimeve Publike: Mentor Mihovci

Drejtoreshë e Shëndetësisë:

Aurora Osmani-Buca

Drejtor i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim: Bejtullah Osmani

Drejtor i Drejtorisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural:
Bajram Isufi

Drejtor i Drejtorisë për Urbanizëm, Planifikim dhe Mbrojtje të
Mjedisit: Ali Arifi

Drejtor i Drejtorisë për Planifikim dhe Zhvillim Ekonomik: Enver Shabani

Drejtoresh e Drejtorisë së Inspeksionit: Entela Hyseni