Kjo është gjendja mëngjesin e sotëm në vendkalimet kufitare të Kosovës

HomeLajme

Kjo është gjendja mëngjesin e sotëm në vendkalimet kufitare të Kosovës

Arritja e bashkatdhetarëve tanë nga vendet e Evropës Perëndimore, përmes komunikacionit rrugor, nuk po shkakton pritje të gjata në pikat e kalimit kuf

Sami Kurteshi mohon se e sulmoi fizikisht zyrtarin e KQZ-së
Qeveria ndan mbi 2 milionë euro për mjekët specialistë
“Nuk do të kthehem kurrë”, mediat kroate: Të rinjtë nga Kosova nisen masivisht drejt Gjermanisë

Arritja e bashkatdhetarëve tanë nga vendet e Evropës Perëndimore, përmes komunikacionit rrugor, nuk po shkakton pritje të gjata në pikat e kalimit kufitar me vendet fqinje – veçmas me Serbinë.

Sipas raportit të mëngjesit të sotëm nga Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar (ora 07:22) në asnjërën nga vendkalimet kufitare të Kosovës me Serbinë nuk janë regjistruar pritje për të hyrë në Kosovë.

Në vendkalimet e tjera kufitare të Kosovës me vendet fqinje nuk ka pritje më shumë se 5 minuta në hyrje dhe dalje.

Për të përcjellur gjendjen në kohë reale në pikat kufitare klikoni KËTU. /Telegrafi/