Kompania “GÜRIŞ” dhuron pako ushqimore për Komunën e Kamenicës

HomeLajme

Kompania “GÜRIŞ” dhuron pako ushqimore për Komunën e Kamenicës

Kamenicë – Sot Kompania “GÜRIŞ” për nder të muajit të shenjtë të Ramazanit, ka dhuruar 50 pako ushqimore për Komunën e Kamenicës. Këto pako i ka pr

Edhe sot në Kosovë temperatura të larta
OJQ “KrudoKultura”, fton kryetarin e komunës Alban Hysenin, të bëhet përsëritja e thirrjes dhe të anulohet të kthehet në pikën zero për Thirrjen Publike për OJQ
E pëson mërgimtari nga Kosova, bie në radar teksa po vozitste me shpejtësi 255 km/, i ndalohet vozitja në të gjithë Austrinë

Kamenicë – Sot Kompania “GÜRIŞ” për nder të muajit të shenjtë të Ramazanit, ka dhuruar 50 pako ushqimore për Komunën e Kamenicës.

Këto pako i ka pranuar shefi i kabinetit Vaxhid Rexhepaj, bashkë me Drejtoreshat Eurona Hoda dhe Burbuqe Leka.

I pranishëm nga kompania “GÜRIŞ” ishte z.Ibrahim Akyoll.
Komuna e Kamenicës falënderon kompaninë, si dhe do t’i shpërndajë këto pako tek personat që kanë nevojë.