Komuna e Gjilanit merr vendim për zgjatjen e orarit të punës në Bibliotekën e qytetit për nevoja të studentëve në përgatitjen e provimeve

HomeLajme

Komuna e Gjilanit merr vendim për zgjatjen e orarit të punës në Bibliotekën e qytetit për nevoja të studentëve në përgatitjen e provimeve

Komuna e Gjilanit ka marrë vendim që të zgjatet orari i punës në Biblotekën e Qytetit për nevojat e studentëve në përgaditje të provimeve. Ky vendim do të jetë deri në datën 28 shkurt dhe orari i punës në biblotekë është nga ora 08:00 deri në 22:00. Ky është vendimi:

Komuna e Gjilanit ka marrë vendim që të zgjatet orari i punës në Biblotekën e Qytetit për nevojat e studentëve në përgaditje të provimeve.

Ky vendim do të jetë deri në datën 28 shkurt dhe orari i punës në biblotekë është nga ora 08:00 deri në 22:00.

Ky është vendimi: