Komuna e Gjilanit organizon dy dëgjime publike për bujqësinë

HomeLajme

Komuna e Gjilanit organizon dy dëgjime publike për bujqësinë

Komuna e Gjilanit, përmes një njoftimi në ‘facebook’, ka treguar se ka organizuar dy dëgjime publike. Ky është njoftimi i plotë: Më 26 shtator 2

E parkoi dhe hyri në diskotekë, kosovari s’e gjen veturën luksoze që mori me qira në Zvicër
Arrestohen tre meshkuj në Gjilan, policia sekuestron substanca narkotike
Policia në Gjilan shpërndan mirënjohje për Policet e dalluar gjatë vitit 2021, Gentian Nevzati shpallet Polici me më së shumti raste

Komuna e Gjilanit, përmes një njoftimi në ‘facebook’, ka treguar se ka organizuar dy dëgjime publike.

Ky është njoftimi i plotë:

Më 26 shtator 2022 me fillim në ora 14:00, organizohet dëgjimi publik me profesionistët e bujqësisë (salla e Kuvendit Komunal).

Ndërkaq, më 27 shtator 2022 me fillim në ora 16:00, organizohet dëgjimi publik me bujqit dhe fermerët (salla e Kuvendit Komunal)

Jeni të mirëseardhur!