Komuna e Gjilanit organizon takim me bashkatdhetarët

HomeLajme

Komuna e Gjilanit organizon takim me bashkatdhetarët

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, me datën 21 dhe 22 korrik,ka organizuar takim me bashkatdhetarë. Sipas komunikatës komunale, takimi do të mbahet

IKSHPK: Mos hani ushqim kudo!
KEDS: Tash e një muaj Kosova është të krizë energjetike, mundësitë tona financiare janë shterë
Vendimi i Qeverisë për ujin po zbatohet në sektorin e gastronomisë

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, me datën 21 dhe 22 korrik,ka organizuar takim me bashkatdhetarë.

Sipas komunikatës komunale, takimi do të mbahet të ejtën dhe të premten, me fillim nga ora 10:00 deri në ora 12:00, në zyrën e kryetarit.

Komunikata e plotë:

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, pret në zyre bashkatdhetarët më 21 dhe 22 korrik, duke filluar nga 10:00 – 12:00.

Jeni të mirëseardhur!