Komuna e Gjilanit po i bën përgatitjet e tranzicionit politik

HomeLajme

Komuna e Gjilanit po i bën përgatitjet e tranzicionit politik

Kryetari në detyrë i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka mbledhur sot në takim drejtorët në detyrë të drejtorive komunale, më qëllim të përgatitjes së tranzici

Hashim Thaçi ka sot ditëlindjen, kaq është mosha e tij
SBASHK: Nuk duhet të shtyhet mësimi, do të kemi probleme me zëvendësimin e orëve
KESCO i propozon ZRRE-së që faturat e shtrenjta të aplikohen nga Marsi

Kryetari në detyrë i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka mbledhur sot në takim drejtorët në detyrë të drejtorive komunale, më qëllim të përgatitjes së tranzicionit politik.

Gjatë kësaj mbledhje u bë e ditur se mbi baza ditore po bëhet mbikëqyrja e punëve dhe angazhimeve, në kuadër të kalendarit të punës.

Në takim u bë e ditur se tranzicioni politik do të bëhet në përputhje me ligjin për vetëqeverisje lokale, si nga ana e kryetarit të Komunës e po ashtu edhe të drejtorëve në detyrë.