Komuna e Gjilanit rishpall thirrjen në mbështetje të Individëve dhe OJQ-të

HomeLajme

Komuna e Gjilanit rishpall thirrjen në mbështetje të Individëve dhe OJQ-të

Komuna e Gjilanit, ka rishpallur thirrjen në mbështetje të Individëve dhe OJQ-të, pas vendimit të kryetarit Hyseni, kishte vendosur për anulim të gjit

Dy personat që humbën jetën në aksidentin e sotëm në Malishevë
Qyteti gjerman po kërkon 18 shoferë të kamionit nga Kosova, këto janë kushtet
Reduktimet e zgjatura të rrymës, Ministria e Ekonomisë me dyshime se dikush qëllimisht po intervenon nëpër trafo

Komuna e Gjilanit, ka rishpallur thirrjen në mbështetje të Individëve dhe OJQ-të, pas vendimit të kryetarit Hyseni, kishte vendosur për anulim të gjithë procesit të thirrjes publike për subvencionimin e organizatave dhe individëve nga fusha e Kulturës, Rinisë dhe Sportit”.

Komuna e Gjilanit, tashmë kanë ripahur shpalljen për thirrje publike.

Komunikata e plotë.

Thirrje publike për mbështetje financiare për Individ dhe OJQ

Fushat në të cilat mund të aplikoni:

•Mbështetje për projektet e aktiviteteve të Kalendarit Vjetor 2022;
•Projekte artistike, krijuese të të gjitha formave;
•Projekte në fushën e sportit, të të gjitha disiplinave;
•Projekte rinore;

https://kk.rks-gov.net/gjilan/wp-content/uploads/sites/11/2022/04/Thirrje-publike-per-mbeshtetje-financiare-per-individ-dhe-OJQ.pdf