Komuna e Gjilanit shënon të premten 23-vjetorin e Betejës së Zhegocit

HomeLajme

Komuna e Gjilanit shënon të premten 23-vjetorin e Betejës së Zhegocit

Nën përkujdesjen e kryetarit të Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, të premtën (15 prill) do të shënohet 23 -vjetori i Betejës së Zhegocit. Aktivite

Gjilan: Në tri raste të ndara, arrestime për posedim të substancave narkotike
Fillon pastrimi dhe mirëmbajtja e varrezave të qytetit të Gjilanit
Rrahman Jasharaj i SBASHK-ut: E kam vërejtur edhe në autobus që qytetarët më shohin si armik

Nën përkujdesjen e kryetarit të Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, të premtën (15 prill) do të shënohet 23 -vjetori i Betejës së Zhegocit.

Aktivitetet në shënim të kësaj dite janë si vijon:

10:00 – Homazhe te varrezat e dëshmorëve

10:30 – Homazhe te bustet e dëshmorëve Alban Ajeti e Pajazit Ahmeti

12:00 – Homazhe para lapidarit te Hanet e Zhegocit dhe të gjithë lapidarët e dëshmorëve

14:00 – Takim te pllaka e dëshmorëve në Tërbovc

16:00 – Akademia e Betejës së Zhegocit në sallën e Teatrit të qytetit
– dokumentar kushtuar dëshmorit Nijazi Osmani

Jeni të mirëseardhur!