Komuna e Vitisë përkrahë shoqatat e grave

HomeLajme

Komuna e Vitisë përkrahë shoqatat e grave

Viti – Është nënshkruar sot marrëveshja e bashkëpunimit në mes të komunës së Vitisë dhe përfaqësueseve të shoqatave të grave të kësaj komune, për shfr

Pas miellit, bota mund të ketë edhe krizë sheqeri
Kryetari i Komunës, Alban Hyseni uron të gjithë qytetarëve 28 Nëntorin Ditën e Flamurit
Fero shpallet në kërkim nga Policia, pas sulmit ndaj Jetmir Agajt

Viti – Është nënshkruar sot marrëveshja e bashkëpunimit në mes të komunës së Vitisë dhe përfaqësueseve të shoqatave të grave të kësaj komune, për shfrytëzimin e 13 shtandeve, të cilat janë ndërtuar vite më parë në kuadër të një projekti të përbashkët mes UNDP-së dhe komunës së Vitisë, në sheshin Calmy Ray.

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka falënderuar gratë sipërmarrëse për angazhimin dhe bashkëpunimin, poashtu ka shprehur gatishmërinë për përkrahje të vazhdueshme në promovimin e punës dhe produkteve të tyre.

Në bazë të kësaj marrëveshje, përfituese janë 13 gra sipërmarrëse, të cilat do t’i shfrytëzojnë këto shtande për promovimin dhe ekspozimin e produkteve të tyre bujqësore dhe artizanale.

Kjo marrëveshje e nënshkruar sot, është për periudhë një vjeçare.

Ndërtimi i këtyre shtëpizave, ka për qëllim zbutjen e papunësisë përmes ndërmarrjeve të vogla, si dhe synon arritjen e progresit në punësim, dhe mbështetje të ndërmarrjeve të vogla që veprojnë në komunën e Vitisë./rajonipress/