Konfiskohen dy kartëmonedha false në Gjilan

HomeLajme

Konfiskohen dy kartëmonedha false në Gjilan

Gjilan – Në Viti ankuesi mashkull kosovar zyrtar i bankës ka informuar se nga një klient është deponuar një kartëmonedhë prej 100 € e cila dyshohet të

Gjilan – Në Viti ankuesi mashkull kosovar zyrtar i bankës ka informuar se nga një klient është deponuar një kartëmonedhë prej 100 € e cila dyshohet të jetë e falsifikuar. Kartëmonedha është konfiskuar dhe rasti është duke u hetuar.

Edhe në Gjilan ankuesi mashkull kosovar zyrtar i një banke ka informuar se nga klient është deponuar një kartëmonedhë prej 100 € e cila dyshohet të jetë e falsifikuar. Kartëmonedha është konfiskuar dhe rasti është duke u hetuar njoftoi policia e Kosovës.