Kosovari në Gjermani vrau gruan nga xhelozia, më vonë e kuptoi se numri që e kishte telefonuar ishte i vëllait të saj

HomeLajme

Kosovari në Gjermani vrau gruan nga xhelozia, më vonë e kuptoi se numri që e kishte telefonuar ishte i vëllait të saj

Në gjykatën e Landit në Regensburg është duke vazhduar gjykimi i 56-vjeçarit nga Kosova me inicialet H.S., i dyshuar për vrasjen me thikë të gruas së

Në Gjilan shënohen aktivitete për ditën e diabetit
Asfaltohet segmenti në dalje të Gjilanit, në drejtim të Bujanocit
Policia jep detaje për dy grabitjet e armatosura në Gjilan

Në gjykatën e Landit në Regensburg është duke vazhduar gjykimi i 56-vjeçarit nga Kosova me inicialet H.S., i dyshuar për vrasjen me thikë të gruas së tij 47-vjeçare.

Thirrjet në celularin e gruas vinin nga vëllai i saj, i cili kishte marrë një numër të ri. Ai thjesht donte të kontaktonte motrën e tij.

Vrasja, në tetor të vitit 2020, e gruas nga burri i saj, të dy shqiptarë nga Kosova, përveç makabre, është kryer edhe mbi informata të gabuara. I tërbuar nga xhelozia, H. S. (56) dyshohet se ka vrarë gruan e tij D. S. (47) me 14 goditje me thikë, shkruan br.de.

Kosovari vazhdimisht besonte se gruaja e tij po e tradhtonte. Sipas deklarimit, që ai ka bërë para prokurorisë, ajo gjithashtu nuk ishte mjaft e bindur ndaj tij.

Si rezultat, kishte pasur veprime të përsëritura dhune të ushtruara nga ai.

Përveç ndaj gruas, ai kishte ushtruar dhunë edhe ndaj vajzës së tyre 19-vjeçare. Për këtë arsye, rreth një vit e gjysmë para vrasjes së gruas, pas sulmit edhe ndaj vajzës, atij i ishte ndaluar banimi me to.

Vetëm kur ai kishte pranuar se xhelozia e tij afatgjatë ishte e pabazë, pas dhjetë ditësh atij i ishte lejuar të kthehej në apartamentin e përbashkët.

Më 8 tetor 2020, D. S. kishte marrë dy telefonata në telefonin e saj mobil, nga një numër që burri i saj nuk e kishte të njohur.

Po ashtu, kishte pasur një përpjekje për të thirrur nga i njëjti numër një natë më parë.

H.S. kishte dyshuar se bëhej fjalë për një rival dhe kështu kishte shpërthyer mosmarrëveshja mes tyre, transmeton albinfo.ch.

Sipas prokurorit, H. S., kishte vendosur të vriste gruan e tij. Ai i perceptonte kontaktet e dyshuara të saj me burra të tjerë “si turp personal dhe shkelje të nderit”.

Pastaj, ai kishte marrë në kuzhinë një thikë të gjatë 21.5 cm dhe me të dyshohet se e kishte goditur shumë herë në fyt gruan e tij. Pastaj ai, i qetë, kishte shkuar në polici, ku u kishte thënë policëve: “Unë e kam therur me thikë gruan time, ajo është e shtrirë në kuzhinë”.

Ai gjithashtu kishte pranuar gjithçka në gjykatë. Për krimin e tij, H.S., përballet me burgim të përjetshëm për vrasje të rëndë.

Më vonë është konstatuar se thirrjet në celularin e gruas vinin nga vëllai i saj, i cili kishte marrë një numër të ri. Ai thjesht donte të kontaktonte motrën e tij.

Procesi në gjykatën e Landit në Regensburg do të zgjasë edhe katër ditë. Anëtarët e familjes së bashkëshortëve pritet të dëshmojnë javën e ardhshme. Vendimi gjyqësor është planifikuar për fillimin e gushtit.