Kosovarit ia godit dikush veturën dhe ia lë letrën me shkrimin epik

HomeLajme

Kosovarit ia godit dikush veturën dhe ia lë letrën me shkrimin epik

Një qytetar ka publikuar në grupin “Merakli t’Kerreve” një letër që ia ka lënë personi që ia ka goditur veturën. Në raste të tilla zakonisht qyteta

Pesë raste të reja me coronavirus në Kosovë
Ky është polici që humbi jetën aksidentalisht nga arma e zjarrit në Prishtinë
I pa pranueshëm lajmi për vdekjen e Lindit, Valdrini thotë se do ta kujtojë për humorin dhe energjinë që na ka dhënë ai të gjithëve

Një qytetar ka publikuar në grupin “Merakli t’Kerreve” një letër që ia ka lënë personi që ia ka goditur veturën.

Në raste të tilla zakonisht qytetarët i lënë numrat e telefonit, që t’i kontaktojnë. Por në këtë rast personi që ka goditur veturën ka lënë një letër, me një shkrim epik.

“ Ta kom rrok pak kerrin. Jam ka bëj kishe po e shkruaj qet letër se njerëzit po kqyrin. Ishalla e nreq”, thuhet në letrën që ia ka lënë mbi veturë.