KQZ’ja publikon shpenzimet e subjekteve politike për fushatën e zgjedhjeve lokale 2021

HomeLajme

KQZ’ja publikon shpenzimet e subjekteve politike për fushatën e zgjedhjeve lokale 2021

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka publikuar dosjen e informimit publik për subjektet politike dhe kandidatët e zgjedhur që u takojnë Zgjedhjeve

Policia në Gjilan mirëpret bashkatdhetarët, i ofron ujë të ftohtë dhe mirëseardhje në vendlindje
Sipas mediumit serb, Vuçiq nuk do të dënojë agresionin e Putinit
Aksident në Fushë Kosovë, lëndohen katër persona (PAMJE)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka publikuar dosjen e informimit publik për subjektet politike dhe kandidatët e zgjedhur që u takojnë Zgjedhjeve Lokale 2021, shkruan Gazeta Metro.

Duke u bazuar në nenin 43 të ligjit për zgjedhjet e përgjithshme, KQZ, duke vepruar përmes Zyrës për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, krijon dhe ruan një dosje të informimit publik e cila përmban: regjistrin e donatorëve të secilit subjekt politik; raportet e publikimit financiar të fushatës zgjedhore të subjekteve politike të dorëzuara në KQZ dhe formularët e publikimit financiar për kandidatët e zgjedhur.

 

Sqarim: Këto raporte financiare janë të paaudituara dhe mund të pësojnë ndryshime dhe saktësime gjatë procesit të auditimit. /gazetametro.net