Kroacia u jep nënshtetësi dy kosovarëve që luftuan për çlirimin e saj

HomeLajme

Kroacia u jep nënshtetësi dy kosovarëve që luftuan për çlirimin e saj

Arif Krasniqi dhe Shemsedin Morina kanë marrë shtetësinë kroate, si shenjë respekti për kontributin e tyre si ushtarë në luftën e fundit në Kroaci. Kjo gjë u realizua sot në Ambasadën e Kroacisë në Kosovë, njofton Klan Kosova. Në këtë ngjarje mori pjesë edhe ambasadorja e Kroacisë në Kosovë, Danijela Barisic.

Arif Krasniqi dhe Shemsedin Morina kanë marrë shtetësinë kroate, si shenjë respekti për kontributin e tyre si ushtarë në luftën e fundit në Kroaci.

Kjo gjë u realizua sot në Ambasadën e Kroacisë në Kosovë, njofton Klan Kosova.

Në këtë ngjarje mori pjesë edhe ambasadorja e Kroacisë në Kosovë, Danijela Barisic.