KRU Hidromorava vjen me njoftim, ja kur do të rikthehet furnizimi me ujë të pijshëm në Gjilan

HomeLajmeLokale

KRU Hidromorava vjen me njoftim, ja kur do të rikthehet furnizimi me ujë të pijshëm në Gjilan

KRU Hidromorava ka dal me njoftim lidhur me defektin e shkaktuar në gypin e ujësjellsit me ç'rast një pjesë e madhe e Gjilanit ka mbetur pa ujë shkrua

Sot do të kthehen në Kosovë trupat e viktimave të masakrës së Rezallës të zhvarrosur në Kizhevak
Dimala Basha i VV-së: Edhe Gjermania ka me na e marrë lakmi
18-vjeçari në Kamenicë i rrah dhe i përzë nga shtëpia nënën dhe vëllain

KRU Hidromorava ka dal me njoftim lidhur me defektin e shkaktuar në gypin e ujësjellsit me ç’rast një pjesë e madhe e Gjilanit ka mbetur pa ujë shkruan 06 Press.

NJOFTIM

Gjilan, 07 Qershor 2022

Të nderuar konsumator, pas një pune dhe angazhimi maksimal nga ekipi i mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit , defekti i shkaktuar nga punëkryerësit të firmës private në gypin kryesor të ujësjellësit, është sanuar me sukses.

Furnizimi me ujë të pijshëm do të rikthehet tek konsumatorë mbrenda orës .

Ju falemnderojm për durimin dhe mirëkuptimin tuaj, përgjatë orëve të nxehta të cilët u përballët pa furnizim të ujit të pijshëm.

Për çdo informatë shtesë, ju lutem kontaktoni
Tel:044983071, fix:0280326980,
Kujdestaria inaktive :044719813