Kryeministri Kurti takon kryetarin e Gjilanit, diskutojnë mbi planet dhe projektet për Gjilanin

HomeLajmeLokale

Kryeministri Kurti takon kryetarin e Gjilanit, diskutojnë mbi planet dhe projektet për Gjilanin

Kryeministri Albin Kurti ka pritur sot në takim kryetarin e Gjilanit, Alban Hyseni, me të cilin ka biseduar mbi planet dhe projektet për këtë komunë.

250 mijë vende pune të lira në Zvicër, në këta sektorë po kërkohen punëtorë
Nga data 20 gusht, çdo qytetar në Kosovë që nuk paraqet dëshmi të vaksinimit mund t’iu ndalohet hyrja në qendra tregtare, ahengje familjare si dhe në restorante
Riad Gashi vuan nga tumori, familja kërkon ndihmë për operimin e tij

Kryeministri Albin Kurti ka pritur sot në takim kryetarin e Gjilanit, Alban Hyseni, me të cilin ka biseduar mbi planet dhe projektet për këtë komunë.

Kryetari Hyseni e njoftoi kryeministrin Kurti me dinamikën e punës gjatë këtyre katër muajve të parë në qeverisje.

Ai theksoi përkushtimin drejt plotësimit të kërkesave dhe nevojave të qytetarëve të Gjilanit.

Siç thuhet në komunikatë, Kurti tha se Gjilani, si kryeqendër e Anamoravës, ka potencial të madh zhvillimor.

Duke biseduar për rëndësinë e tërheqjes së investimeve nga mërgata e madhe e Gjilanit, kryeministri shprehu gatishmërinë për bashkëpunim e mbështetje nga qeveria qendrore, thuhet tutje.

Në takim u bisedua për vendimin e mbledhjes së sotme për projektin “Zhvillimi i ujërave të zeza në Gjilan”, përkatësisht miratimin e nismës për negocimin e Marrëveshjes së Grantit në mes të Qeverisë së Kosovës dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim për këtë projekt.