Kryetari Hyseni apelon qytetarët të kursejn energjin elektrike

HomeLajme

Kryetari Hyseni apelon qytetarët të kursejn energjin elektrike

Kryetari Hyseni përmes një video ka apeluar qytetarët e komunës së Gjilanit, të kursejn energjin elektrike. Hyseni thotë që të kursejmë energjinë elektrike, ashtu që dimrin ta kalojmë sa më lehtë dhe sa më mirë.

Lutfi Haziri: Kurti po bën një hap para e dy mbrapa në çdo lloj politike
Ekskluzive: Këta janë katër zyrtarët komunalë të Novobërdës që dyshohen për keqpërdorim të pozitës zyrtare
Merakli të dasmave, shqiptarët zënë vendin e dytë në Evropë për martesa

Kryetari Hyseni përmes një video ka apeluar qytetarët e komunës së Gjilanit, të kursejn energjin elektrike.

Hyseni thotë që të kursejmë energjinë elektrike, ashtu që dimrin ta kalojmë sa më lehtë dhe sa më mirë.