Kryetari Hyseni, bashkë me banorët kanë marrë aksion për të bërë pastrimin e hapsirës tek Kalaja e Pogragjës

HomeLajme

Kryetari Hyseni, bashkë me banorët kanë marrë aksion për të bërë pastrimin e hapsirës tek Kalaja e Pogragjës

Gjilani ka monumente historike për të cilat pak dinë banorët e edhe më pak ata që e vizitojnë qytetin. T’i mirëmbajmë dhe promovojmë ato është detyrë

USAID përzgjedh Gjilanin si komunë partnere për zbatimin e Programit për Kontratën Sociale për tri vitet e ardhshme
Kurti: Rrezikojmë luftë, pas Serbisë qëndron Putini
Gastronomët paralajmërojnë përshkallëzim të situatës pas 15 dhjetorit, thonë se do të organizojnë protesta masive

Gjilani ka monumente historike për të cilat pak dinë banorët e edhe më pak ata që e vizitojnë qytetin. T’i mirëmbajmë dhe promovojmë ato është detyrë e jona edhe si institucione edhe si qytetarë.

Andaj, sot isha në Pogragjë bashkë me familjen time dhe shumë qytetarë e banorë të fshatit. Atje pastruam hapësiren rreth Kalasë dhe diskutuam për nevojën për mirëmbajtje dhe disa punime që planifikojmë t’i bëjmë, për të cilat po punojmë ngushtë me Universitetin e Prishtinës – Fakultetin e Arkitekturës, Institutin Arkeologjik të Kosovës dhe Qendrën Rajonale të Trashëgimisë Kulturore.

Kinemaja e hapur do na mbledh në Pogragjë gjatë verës ku do të organizohen edhe shumë aktivitete të tjera kulturore.