Kryetari Hyseni flet për stafin civil të komunës: Nuk mund të merrem me mësim tërë ditorë

HomeLajme

Kryetari Hyseni flet për stafin civil të komunës: Nuk mund të merrem me mësim tërë ditorë

Sot është duke u mbajtur seanca e rregullt e Kuvendit Komunal të Gjilanit, pika e parë e rendit të ditës ka qenë pyetje dhe përgjigjje shkruan Radio S

Kurti: Kosova do të aplikojë këtë vit për anëtarësim në BE
Dalin pensionet për mbi 293 mijë përfitues
Memli Krasniqi: Jemi gati për të rimarrë përgjegjësitë e qeverisjes në Gjilan

Sot është duke u mbajtur seanca e rregullt e Kuvendit Komunal të Gjilanit, pika e parë e rendit të ditës ka qenë pyetje dhe përgjigjje shkruan Radio Star.

Pasi ka marrë disa pyetje nga asambleistët kryetari Hyseni, i është përgjigjur shumë pytjeve ku dhe gjatë fjalimit të tij ai ka folur edhe për stafin civil, ku në fillim të mandatit të tij disa zyrtarë gjatë inspektimit në zyret e tyre, ai ka hasur në alkohol dhe cigare ku më pas ka shqiptuar 13 gjoba.

Kryetari Hyseni, ka folur për stafin civil i cili thotë se nuk mund të mirret mësim tërë ditorë, për derisa zyrtarët në zyre lëshojn muzikë për shkak se janë të dehur dhe unë nuk mundem të merrem më këto punë, nuk mundem të merrem me mësim tërë ditorë kur kemi probleme bazike dhe elementare, kemi mungesë elementare të kulturës dhe edukatës dhe jo rastësisht nuk kam shqiptuar 13 gjoba ndaj tyre.