Kryetari Hyseni inspekton punimet në asfaltimin e rrugëve në Cernicë

HomeLajme

Kryetari Hyseni inspekton punimet në asfaltimin e rrugëve në Cernicë

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, po vazhdon vizitat në projektet infrastrukturore. Kreu i Gjilanit ka vizituar punimet e asfaltimit të rrugëve në fshatin Cernicë, ku ka bërë të ditur se vlera e projektit është 89,851.00 euro. “Po punojmë në çdo fshat e në çdo lagje të qytetit”, ka thënë kryetari Hyseni. ​

Bie për një cent çmimi i naftës dhe benzinës të premten në Kosovë
PDK: Pushteti i Kurtit po përpiqet sërish ta shtrenjtojë rrymën, do ta kundërshtojmë
“Asnjë cent më shumë”, nesë protestohet për shtrenjtimin e rymës: Qytetarëve po u vështirësohet jetesa
Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, po vazhdon vizitat në projektet infrastrukturore.

Kreu i Gjilanit ka vizituar punimet e asfaltimit të rrugëve në fshatin Cernicë, ku ka bërë të ditur se vlera e projektit është 89,851.00 euro.

“Po punojmë në çdo fshat e në çdo lagje të qytetit”, ka thënë kryetari Hyseni. ​