Kryetari Hyseni: Pas rregullimit të kushteve atmosferike, punimet në stadiumin e qytetit pritet të fillojn me intensitet të lartë

HomeLajme

Kryetari Hyseni: Pas rregullimit të kushteve atmosferike, punimet në stadiumin e qytetit pritet të fillojn me intensitet të lartë

Së bashku me drejtorin teknik të UnikosProject, z.Arbër Shita, organin mbikqyrës të projektit, z.Xhafer Xhelili dhe menaxherin e projektit, z.Fadil Sh

Kosovarët nuk paguajnë ujin, shkon në mbi 43 milionë borxhi ndaj ujësjellësit
Gjilani shënon Ditën Ndërkombëtare të të Moshuarve
Haziri: Çdo vit në Gjilan janë subvencionuar mbi 2 mijë familje bujqësore, me kosto prej 2 milionë euro

Së bashku me drejtorin teknik të UnikosProject, z.Arbër Shita, organin mbikqyrës të projektit, z.Xhafer Xhelili dhe menaxherin e projektit, z.Fadil Sherifi, diskutuam sot rreth procesit dhe dokumentacionit të projektit “Rikonstruimi i Stadiumit të Qytetit – Gjilan”.

Filloi si projekt në vitin 2017, për të përfunduar si stadium në fund të vitit 2020, por stadiumi i qytetit në Gjilan është ende pa përfunduar. Si rrjedhojë e disa ndryshimeve, rekomanduam hartimin e dokumentacionit i cili do të jetë bazë për ekzekutimin e punimeve edhe rinkonstruimit të tij.

Punimet në pjesën perëndimore të stadiumit, priten të fillohen me intesitet të shtuar sapo kushtet atmosferike të jenë më të përshtatshme, ashtu që Intelektualët dhe Skifterat të mund të shikojnë klubet e tyre të zemrës në tribuna.