Kryetari Hyseni: Sektori i teknologjisë – digjitalizimi i qytetit është njëra nga objektivat tona

HomeLajme

Kryetari Hyseni: Sektori i teknologjisë – digjitalizimi i qytetit është njëra nga objektivat tona

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka pritur në takim përfaqësues të Cacttus SHA, ku u njoftua nga afër me mundësitë e bashkëpunimit në pro

U gjetën 100 mijë litra vaj të fshehura, mbyllet depoja kryesore e Viva Fresh Store
Dedikimi prekës i koleges për dr. Visar Huruglicën i cili vdiq papritur
Kërkohet nga MASHTI që të dezinfektojë shkollat dhe më 18 tetor të jetë pushim

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka pritur në takim përfaqësues të Cacttus SHA, ku u njoftua nga afër me mundësitë e bashkëpunimit në projekte për digjitalizimin e qytetit në kuadër të Kornizës së Investimeve të Ballkanit Perëndimor (WBIF), veçanërisht bashkëpunimit në strategjinë “Smart City”.

Kryetari Hyseni ka thënë se sektori i teknologjisë – digjitalizimi i qytetit është njëra nga objektivat tona.

“Sektori i teknologjisë – digjitalizimi i qytetit është njëra nga objektivat tona, andaj jemi më se të përkushtuar në implementimin e projekteve që do të ndihmonin në zhvillimin e inovacionit dhe ofrimin e shërbimeve cilësore për qytetarët në aspekt afatgjatë”, është shprehur, përveç tjerash, kryetari i Gjilanit.