Kryetari Hyseni sot priti në takim Zëvendëskryeministrin Besnik Bislimi dhe Ministrin e MAPL-së Elbert Krasniqi

HomeLajme

Kryetari Hyseni sot priti në takim Zëvendëskryeministrin Besnik Bislimi dhe Ministrin e MAPL-së Elbert Krasniqi

Sot gjatë ditës në Gjilan, qëndroi për vizitë sot Zëvendëskryeministrin Besnik Bislimi dhe Ministrin e MAPL-së Elbert Krasniqi shkruan Radio Star.

Kapet hajni në flagrancë duke vjedhur në një market në Gjilan
Ngjarje e pazakontë në Gjilan : Gruja e bën për spital burrin e saj
Policia jep detaje për vdekjen e zyrtares policore në Gjilan

Sot gjatë ditës në Gjilan, qëndroi për vizitë sot Zëvendëskryeministrin Besnik Bislimi dhe Ministrin e MAPL-së Elbert Krasniqi shkruan Radio Star.

Kryetari Hyseni priti në takim Zëvendëskryeministrin Besnik Bislimi dhe Ministrin e MAPL-së Elbert Krasniqi, Hyseni tha se ata diskutuan për mundësitë dhe bashkëpunimin ndërmjet institucioneve lokale dhe atyre qëndrore.

Shkrimi i plotë:

Mirëprita sot në takim Zëvendëskryeministrin Besnik Bislimi dhe Ministrin e MAPL-së Elbert Krasniqi.

Diskutuam për mundësitë dhe bashkëpunimin ndërmjet institucioneve lokale dhe atyre qëndrore.

Ata na siguruan për mbështetjen e vazhdueshme të Qeverisë së Kosovës dhe gatishmërinë për të bashkëpunuar në projekte të rëndësishme për Gjilanin.