Kryetari Hyseni tregon për rritjen e të hyrave në komunë dhe zvoglimin e borxheve për vetëm 6 muaj qeverisje

HomeLajme

Kryetari Hyseni tregon për rritjen e të hyrave në komunë dhe zvoglimin e borxheve për vetëm 6 muaj qeverisje

Kryetari Hyseni tregon për rritjen e të hyrave në komunë dhe zvoglimin e borxheve për vetëm 6 muaj qeverisje

Rritja e çmimeve në Kosovë – buka, qumështi, vaji, transporti dhe rryma produktet që u shtrenjtuan më së shumti brenda një viti
Hiqen certifikatat e vaksinimit për të hyrë në Maqedoni
Kryeministri Kurti: S’ka marrëveshje me Serbinë pa zbardhjen e fatit të të pagjeturve

Kryetari Hyseni tregon për rritjen e të hyrave në komunë dhe zvoglimin e borxheve për vetëm 6 muaj qeverisje