Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, inspekton në terren projektet infrastrukturore

HomeLajme

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, inspekton në terren projektet infrastrukturore

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, po i vazhdon vizitat në terren për t’i parë nga afër realizimin e disa projekteve infrastrukturore. K

Ish-ministrat i bëjnë thirrje Qeverisë t’i subvencionojë bujqit: Do të rritet kosto e prodhimit
Vendos SBASHK-u: Më 8 prill protestë, pas 20 prillit grevë
PSD e shpall Albin Kurtin “Veteran të rrejshëm”

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, po i vazhdon vizitat në terren për t’i parë nga afër realizimin e disa projekteve infrastrukturore.

Kreu i Gjilanit ka vizituar punimet tek çerdhja “Ardhmëria 2”, sikurse edhe disa projekte të tjera të cilat po realizohen.

“Punimet tek çerdhja “Ardhmëria 2”, sanimi i gropave dhe asfaltimi i rrugës në lagjen “Dardania”, janë vetëm disa nga punimet në të cilat po angazhohen ekipet tona”, ka deklaruar kryetari i Komunës, Alban Hyseni.