Kryetari i Gjilanit Alban Hyseni, uron festën e Kurban Bajramit

HomeLajme

Kryetari i Gjilanit Alban Hyseni, uron festën e Kurban Bajramit

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni ka uruar të gjithë besimtarët mysliman me rastin e Festës së Kurban Bajramit. Uroj që ndjenja e gëzimi

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni ka uruar të gjithë besimtarët mysliman me rastin e Festës së Kurban Bajramit.

Uroj që ndjenja e gëzimit që reflektojmë sot, të na shoqërojë përgjatë gjithë vitit. Solidaritetin, mirësinë dhe kujdesin për të tjerët t’i synojmë gjithmonë për të mirën e përgjithshme.

Shëndet dhe mbarësi për të gjithë.

Me fat Kurban Bajrami!