Kryetari i komunës së Gjilanit, Alban Hyseni: Tregu i Gjelbër, projekt tjetër modern i cili po shkon drejt finalizimit

HomeLajme

Kryetari i komunës së Gjilanit, Alban Hyseni: Tregu i Gjelbër, projekt tjetër modern i cili po shkon drejt finalizimit

Tregu i Gjelbër✳️, projekt tjetër #modern i cili po shkon drejt finalizimit Pas shumë intervenimeve si në infrastrukturë moderne🛣 e zgjerim hapësirash, tregtarëve të Tregut të Gjelbër tani po iu asfaltohen edhe parkingjet dhe po u zgjerohet rruga. Disa nga fotot e punumeve:

24 vjet nga rënia heroike e Jasharëve, sot nis Epopeja e UÇK-së
Rritja e vazhdueshme e çmimeve të derivateve, kërkohet të miratohet Ligji për Naftën
Në Shqipëri sot “fillon” vera

Tregu i Gjelbër✳️, projekt tjetër #modern i cili po shkon drejt finalizimit

Pas shumë intervenimeve si në infrastrukturë moderne🛣 e zgjerim hapësirash, tregtarëve të Tregut të Gjelbër tani po iu asfaltohen edhe parkingjet dhe po u zgjerohet rruga.

Disa nga fotot e punumeve: