Kur punët nuk kryhen me kohë, pastaj dëmtohet asfalti?

HomeLajme

Kur punët nuk kryhen me kohë, pastaj dëmtohet asfalti?

Gjilan – Punimet dhe dëmtimi i asfaltit janë bërë përditshmëri në Gjilan. Askush nuk merr leje dhe nuk i duhet madje asnjë dokument nga komuna. Parku

Qeverisë pritet t’i dërgohet propozimi i ri për pagën minimale
PDK afër arritjes së marrëveshjes me Vetëvendosjen në Gjilan
Të gjitha aktivitetet e Njësisë Rajonale të Komunikacionit Rrugor në Drejtorinë e Policisë Rajonale në Gjilan

Gjilan – Punimet dhe dëmtimi i asfaltit janë bërë përditshmëri në Gjilan. Askush nuk merr leje dhe nuk i duhet madje asnjë dokument nga komuna. Parku i qytetit u dëmtua për interes vetëm të një individ dhe kompanie, edhe kështu po vazhdon të dëmtohet prona publike.

Kushtrim Kadriu asamblist komunal po tregohet aktiv në teren duke hasur në situata shumë të pakëndshme.

“Pse nuk kryhen të gjitha punët me kohë, po pasi që bëhet asfaltimi, prehet asfalti” ka shtruar pyetjen Kadriu derisa shihet duke e prerë asfaltin në pik të ditës.

“Kjo është gjendja e rrugës në lagjen “Arbëria”, është një foto tjetër e shëmtuar ku shihet arnimi i vrazhdë i rrugës dhe krejt pa shije