Kurti përmend zgjedhjet: Herën tjetër dikush tjetër mund t’i fitojë

HomeLajme

Kurti përmend zgjedhjet: Herën tjetër dikush tjetër mund t’i fitojë

Kryeministri Albin Kurt, është shprehur paksa pesimist për zgjedhjet e ardhshme se a do të mund të jetë fitues, sikurse në ato të vitit 2021. Ai në

Nagavci preferon që mësimi të mbahet me prani fizike në shkolla
Danimarka ende në pritje të huazimit të qelive në burgun e Gjilanit
Me homazhe te varrezat e dëshmorëve, Gjilani shënon Ditën e dëshmorëve të kombit

Kryeministri Albin Kurt, është shprehur paksa pesimist për zgjedhjet e ardhshme se a do të mund të jetë fitues, sikurse në ato të vitit 2021.

Ai në një deklaratë në kuadër të forumit të Bratisllavës “Globsec 2022, tha se herën e radhës dikush tjetër mund t’i fitojë zgjedhjet.

“Unë kam qenë në opozitë për shumë vite me radhë dhe i kam fituar zgjedhjet. Herën e radhës dikush tjetër mund t’i fitojë”, tha Kurti.