Kushtrim Kadriu pyet sërish: Alban, a e ke në plan të vesh rend në komunë?

HomeLajme

Kushtrim Kadriu pyet sërish: Alban, a e ke në plan të vesh rend në komunë?

Gjilan – Çfarë kërkon ky zotëriu në komunë? Çka merret ky me zyrtarët e komunës kur vetë është një nga deputetët më pasiv në Parlamentin e Kosovës? Çk

ATK gjobit 62 kompani që nuk kanë arkë fiskale dhe nuk lëshojnë kuponë fiskalë
‘Qeverisja e Albin Kurtit, ka filluar të shndërrohet në rrezik real për Kosovën’
KEDS demanton lajmin se ka paralajmëruar rritje të çmimit të energjisë elektrike

Gjilan – Çfarë kërkon ky zotëriu në komunë? Çka merret ky me zyrtarët e komunës kur vetë është një nga deputetët më pasiv në Parlamentin e Kosovës? Çka sorollaten atypari persona të paautorizuar në komunë ka shkruar Kushtrim Kadriu.

“Luan, komuna nuk është banja “Nëna Naile” me u rrasë aty kur të duash, nuk është as vend gjymyshi ku t`i kcen valle. Është institucion ku t`i nuk bënë pjesë fare. Alban, a e ke në plan të vesh rend në komunë” ka shkruar Kadriu./rajonipress/