Kuvendi Komunal i Gjilanit mban një minut heshtje për Dr. Visar Huruglicën dhe Basri Kqikun

HomeLajme

Kuvendi Komunal i Gjilanit mban një minut heshtje për Dr. Visar Huruglicën dhe Basri Kqikun

Me propozim të asambleistit të PDK-së, Kuvendi Komunal i Gjilanit mbajti një minut heshtje në shenj nderimi për Dr. Visar Huruglica dhe biznismenin e ndjerë Basri Kqikun shkruan Radio Star. Kryetari i Kuvendit, Arianit Sadiku u shprehu ngushëllime të dy familjeve, të cilët humbën më të dashuritne tyre.

Këto janë komunat më transparente në Kosovë, Gjilani i fundit (VIDEO)
Gruaja nga Kamenica falsifikon patentë shoferin në Gjermani, detaje si u zbulua rasti
Alban Hyseni: Puna që kemi bërë në Gjilan, nuk është bërë në qendrat e tjera të VV-së

Me propozim të asambleistit të PDK-së, Kuvendi Komunal i Gjilanit mbajti një minut heshtje në shenj nderimi për Dr. Visar Huruglica dhe biznismenin e ndjerë Basri Kqikun shkruan Radio Star.

Kryetari i Kuvendit, Arianit Sadiku u shprehu ngushëllime të dy familjeve, të cilët humbën më të dashuritne tyre.