Kuvendi Komunal i Gjilanit mban sot (6.01.2022) mbledhje urgjente në ora 15:00

HomeLajme

Kuvendi Komunal i Gjilanit mban sot (6.01.2022) mbledhje urgjente në ora 15:00

Kuvendi Komunal i Gjilanit mban sot (6.01.2022) mbledhje urgjente në ora 15:00 Në rend dite janë: 1.Betimi i anëtarëve të Kuvendit 2. Zgjedhja e Kryesuesit të Kuvendit

PSD-ja vendos stikersa në veturat zyrtare
Policia iu drejtohet mërgimtarëve: Mos parkoni në errësirë dhe mos lini çanta në veturë
Bien skelet, zënë një grua dhe një fëmijë në Gjilan

Kuvendi Komunal i Gjilanit mban sot (6.01.2022) mbledhje urgjente në ora 15:00

Në rend dite janë:

1.Betimi i anëtarëve të Kuvendit

2. Zgjedhja e Kryesuesit të Kuvendit