Kuvendi Komunal i Gjilanit mban sot seancë, ja rendi i punës!

HomeLajme

Kuvendi Komunal i Gjilanit mban sot seancë, ja rendi i punës!

Kuvendi Komunal mban seancën e radhës më 28 prill 2022 RENDI I PUNES 1. Konstatimi i prezencës së anëtarëve të Kuvendit dhe mirtimi i procesverb

Kurti arsyeton shtrenjtimin e rrymës, thotë se nuk do të ketë dallim të madh në faturë
Zjarre në fshatrat e Ferizajt dhe Gjilanit, shkaktohen shumë dëme
Lutfi Haziri ‘godet’ Kurtin: Bëri thyerjen historike në ideologji, u takua direkt me Vuçiqin

Kuvendi Komunal mban seancën e radhës më 28 prill 2022

RENDI I PUNES

1. Konstatimi i prezencës së anëtarëve të Kuvendit dhe mirtimi i procesverbalit nga seanca e kaluar
2. Dorëzimi i Titullit “Qytetare Nderi” znj. Barbara Langmack
3. Betimi i anëtarit të rinj të Kuvendit
4. Pyetje dhe pergjigje
5. Emërimi i Nënkryetarit të Komunës për Komunitete
6. Raporti financiar janar-mars 2022
7. Propozim vendimi për themelimin e Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi-KKSB
8. Propozim vendimi për Shpalljen e Interesit të Ligjshëm Publik, parcela nr.1390-0 ZK Malishevë
9. Propozim vendimi për dhënien e pronës komunale në shfrytëzim në kohë të caktuar për raste të veçanta
10. Plotësimi dhe ndryshimi i Rregullores 01.Nr.016-126422 i dates 29.12.2016, për kushtet, kriteret dhe procedurat e ndarjes së subvencioneve (kërkesë e Drejtorisë për Bujqësi dhe Pylltari)

11. Të ndryshme

Mbledhja mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës së Gjilanit, më 28.04.2022, nga ora 9:00.

Kryesuesi i KK Gjilan
/Arianit Sadiku/