Kuvendi themelon komision ad-hoc për reformën zgjedhore në Kosovë

HomeLajme

Kuvendi themelon komision ad-hoc për reformën zgjedhore në Kosovë

Kuvendi i Kosovës me 71 vota pro dhe një abstenim ka themeluar komisionin ad-hoc për reformën zgjedhore në kuvend. Kryetar i këtij komisioni do të jetë shefi i grupit parlamentar të PDK-së, Abelard Tahiri,ndërsa nënkryetar do të jetë deputeti i VV-së, Adnan Rrustemi.

Ka ndërruar jetë në moshën 25-vjeçare Ardit (Ramush) Latifi nga Livoçi i Poshtëm i Gjilanit
Vetëvendosje në Gjilan: Qendra e gatshme për fitoren e madhe
Mërgimtari nga Gjermania parkon veturën në trotuar, bllokon këmbësorët

Kuvendi i Kosovës me 71 vota pro dhe një abstenim ka themeluar komisionin ad-hoc për reformën zgjedhore në kuvend.

Kryetar i këtij komisioni do të jetë shefi i grupit parlamentar të PDK-së, Abelard Tahiri,ndërsa nënkryetar do të jetë deputeti i VV-së, Adnan Rrustemi.