Ky është kryetari më i ri në moshë

HomeLajme

Ky është kryetari më i ri në moshë

Kadri Rahimaj, është kryetari më i ri për nga mosha i cili është zgjedhur nga qytetarët. Ai e fitoi garën në komunën e Kamenicës përball

Kadri Rahimaj, është kryetari më i ri për nga mosha i cili është zgjedhur nga qytetarët.

Ai e fitoi garën në komunën e Kamenicës përball Qëndron Kastratit nga Partia Socialdemokrate.

Rahimaj ka lindur në gusht të vitit 1991, në fshatin Kopërnicë të Kamenicës.

Kadri Rahimaj, është 30 vjeçar.

Rahimaj aktivitetin politik në Lëvizjen Vetëvendosje e ka filluar në Pikën e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në fshatin Kopernicë, duke qenë për tetë vjet kryetar.

Si student ka qenë pjesë aktive e organizatës studentore Studim Kritik dhe Veprim duke tentuar gjithmonë rritjen e cilësisë në arsimin e lartë, ndërsa më vonë ka qenë edhe udhëheqës i shkollës politike në qendrën e Lëvizjes Vetëvendosje në Kamenicë.