Ky është linku përmes të cilit mund të aplikojnë për 100 euro punëtorët e sektorit privat

HomeLajme

Ky është linku përmes të cilit mund të aplikojnë për 100 euro punëtorët e sektorit privat

Punëtorët e sektorit privat do të aplikojnë në web faqen zyrtare të ATK-së. Link: https://www.atk-ks.org/ Kurse të gjithë studentët do të aplikojnë përmes e-kosova. Link: https://ekosova.rks-gov.net/ Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se për herë të parë qeveria do të ndajë nga 100 euro për secilin punëtor të sektorit publik dhe privat.

Detaje të reja nga aksidenti në magjistralen Prishtinë – Gjilan, katër të lënduar
‘Kërkoni paratë’, Butrinti përplaset për koncertin e pambajtur në STOP club
Shkurtohet orari i gastronomisë, zgjatet ora policore: Këto pritet të jenë masat e reja

Punëtorët e sektorit privat do të aplikojnë në web faqen zyrtare të ATK-së.

Link: https://www.atk-ks.org/

Kurse të gjithë studentët do të aplikojnë përmes e-kosova.

Link: https://ekosova.rks-gov.net/

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se për herë të parë qeveria do të ndajë nga 100 euro për secilin punëtor të sektorit publik dhe privat.