Lajm i mirë: Miratohet Projektligji për sigurimin shëndetësor

HomeLajme

Lajm i mirë: Miratohet Projektligji për sigurimin shëndetësor

Kuvendi i Kosovës miratoi projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për sigurimin shëndetësor. Me 65 vota për, asnjë kundër dhe asnjë ab

Lirohet në hapësirë të jashtme luani që po mbahej në kafaz në Gjilan
Trusti ka një lajm të mirë për kontributdhënësit
Ja kur do të mund t’i marrin mësimdhënësit gjilanas mjetet që burojnë nga kontrata kolektive

Kuvendi i Kosovës miratoi projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për sigurimin shëndetësor.

Me 65 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim Kuvendi i Kosovës e ka miratuar sot në shqyrtim të dytë Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për sigurimin shëndetësor.

Me po kaq vota, Kuvendi ka miratuar sot në shqyrtim të dytë edhe Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Shëndetësi.

Me 65 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim u miratua në shqyrtim të dytë Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për parandalimin e sëmundjeve ngjitëse.
Ndërsa me 64 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim është miratuar shqyrtimi i dytë i Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për produkte dhe pajisje medicinale.
E për Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Shëndetësi publike votuan 65 deputetë.

Ndërkaq, opozita ka lëshuar sallën pasi që nuk ka kaluar mocioni për themelimin e komisionit hetimor parlamentar.