Lajm i mirë për studentët: Hapet aplikimi për shtesën prej 100 euro

HomeLajme

Lajm i mirë për studentët: Hapet aplikimi për shtesën prej 100 euro

Këshilli studentor i Fakultetit Juridik ka njoftuar se është hapur formulari për subvencionimin e studentëve me 100 euro. Studentët mund të aplikoj

Drita – Gjilani, formacionet zyrtare të derbit të Anamoravës
Zemaj: Një mijë punëtorë shëndetësorë nuk kanë marrë pagat qe dy muaj e gjysmë
Autostrada e Gjilanit, Prishtinë-Mitrovicë dhe Kievë-Zahaq – disa nga projektet infrastrukturore që u është ndarë buxhet për vitin 2023

Këshilli studentor i Fakultetit Juridik ka njoftuar se është hapur formulari për subvencionimin e studentëve me 100 euro.

Studentët mund të aplikojnë për shtesat në këtë LINK.

Kujtojmë se ditë më parë është hapur aplikimi për punëtorët e sektorit privat për 100 euro shtesë të ndara nga Qeveria e Kosovës.

Njoftimi i plotë:

HAPET FORMULARI I APLIKIMIT PËR SUBVENCIONIM TË STUDENTËVE ME 100 EURO

Të nderuar studentë,

Ju informojmë se është hapur formulari i aplikimit në e-kosova për subvencionim të studentëve me nga 100 € në kuadër të Pakos së Ringjalljes Ekonomike, të nxjerrë nga Qeveria e Republikës së Kosovës.

Linku për aplikim: https://ekosova.rks-gov.net/Service/32
Suksese!