Lëkundje të forta tërmeti në Lezhë, ndihen edhe në Tiranë

HomeLajme

Lëkundje të forta tërmeti në Lezhë, ndihen edhe në Tiranë

Lëkundje tërmeti në vend janë ndjerë pak minuta më parë. Sipas EMSC tërmeti ishte me madhësi 5.1 Epiqendra e tërmetit raportohet të jetë në Lezhë. Lëkundjet janë ndjerë gjithashtu në Tiranë dhe zona të tjera të vendit.

Lëkundje tërmeti në vend janë ndjerë pak minuta më parë.

Sipas EMSC tërmeti ishte me madhësi 5.1

Epiqendra e tërmetit raportohet të jetë në Lezhë. Lëkundjet janë ndjerë gjithashtu në Tiranë dhe zona të tjera të vendit.