Leonora Morina Bunjaku pritet ti futet garës për të paren e Gjilanit nga rradhët e PDK-së

HomeLajmePolitikë

Leonora Morina Bunjaku pritet ti futet garës për të paren e Gjilanit nga rradhët e PDK-së

Në Tetor të vitit 2021 priten të mbahen zgjedhjet lokale, për të përcaktuar edhe për një mandat të parët e komunave të Republikës së Kosovës. Nga d

Vjehrri vret dhëndrin shqiptar në Belgjikë
Rikthehen shërbimet shëndetësore në QMF Dardania, sanohet problemi i trafostacionit
Jetë e shtrenjtë në Kosovë, vaji u shtrenjtua 47% për një vit, pagat u rritën 34 euro për 8 vite

Në Tetor të vitit 2021 priten të mbahen zgjedhjet lokale, për të përcaktuar edhe për një mandat të parët e komunave të Republikës së Kosovës.

Nga dega e PDK-së në Gjilan pritet ti futet garës Leonora Morina Bunjaku,  e cila do të futet në garë për të paren e Gjilanit, për zgjedhjet lokale.

Leonora Morina Bunjaku ka qenë zv.Ministre në Ministrinë e Kulturës Rinisë dhe Sportit.